Zoek

Wat zoek je precies?

IN BEWEGING

Om Whiskeys energie in goede banen te leiden, heb ik hem eerst meegenomen naar een agilityclub.

Share Perfect Fit Delen
IN BEWEGING

DE LAGE TAFEL: PRECISIE EN GEHOORZAAMHEID

Ik laat Whiskey op de lage tafel stappen en vraag hem stil te staan. Daarna vraag ik hem op de tafel te gaan zitten en te gaan liggen en opnieuw niet te bewegen. Telkens wanneer hij een oefening correct uitvoert, heeft hij recht op felicitaties en soms zelfs een snack. Dit is niet moeilijk en het is prettig voor ons allebei.

DE HOEPEL: EN SPRINGEN MAAR!

Ik plaats mijn hoepel tussen 2 stoelen en bevestig hem stevig met plakband. Ziezo, nu vraag ik aan Whiskey erover te springen. Dat vindt hij geweldig!
Extraatje: doe zoals ik en kies voor een demonteerbare hoepel, dat is ideaal om de hoogte in te stellen.

DE STOEL ZONDER RUGLEUNING: OMHOOG, OMHOOG!

Mijn multifunctioneel accessoire bij uitstek is een stoel zonder rugleuning! Wanneer je zo'n stoel stevig tegen een muur zet - stabiliteit gaat voor alles - vormt hij de perfecte hindernis waar Whiskey over dient te springen, of je kan Whiskey vragen even halt te houden bovenop de stoel voordat hij er weer af gaat. Bovendien is dit enorm leuk!

NOG MEER BEHENDIGHEID: TOT SLOT OOK KRUIPEN!

Mijn stoel zonder rugleuning is echt heel praktisch! Om te eindigen vraag ik Whiskey eronderdoor te kruipen. Dit is vergelijkbaar met de vaste tunnel in een agilityclub en vormt een bijzonder nuttige oefening in het leven van een hond.

Alle hindernissen binnen en buiten kunnen gebruikt worden om van je hond een echte speurhond te maken zoals mijn Whiskey. Ik hoop dat dit parcours jou geïnspireerd heeft en dat het je ontelbare innige momenten met je hond zal bezorgen.

Title for buy online

text