Zoek

Wat zoek je precies?

VOLG EEN NIEUWE ROUTE

Gewapend met zijn reukorgaan trekt Whiskey erop uit om nieuwe gebieden te veroveren.

Share Perfect Fit Delen
VOLG EEN NIEUWE ROUTE

Gewapend met zijn reukorgaan trekt Whiskey erop uit om nieuwe gebieden te veroveren. Hij is in staat om in zijn hondenkop een soort kaart te tekenen waarop hij met de ogen dicht de weg kan vinden.

Tijdens onze dagelijkse wandelingen observeer ik hem en ik ga ervan uit dat hij zoals alle stadshonden een voorkeur heeft voor bepaalde wegen. Wat Whiskey het meest aantrekt, is de geur van de bakkerij in onze wijk. Hij zou dolgraag naar binnen gaan om te proeven wat er zo heerlijk ruikt. Maar mijn viervoeter is zoals alle honden: hij is dol op alles wat nieuw is en bovenal op verandering in onze routes. .

Daarom, bij goed weer, laat ik hem andere routes ontdekken die graag hij met zijn buitengewone reukzin verkent..

SPORTEN IS IDEAAL OM JE ECHT GOED IN JE VEL TE VOELEN

Whiskey is echt gelukkig wanneer hij nieuwe paden ontdekt. Daarom raad ik jullie aan te jsporten: dat is ideaal. Whiskey en ik vormen een prima sportief duo. Hij loopt 3 tot 4 keer per week samen met mij.

Regelmatig van route veranderen is voor hem een goede manier om een nieuwe wereld op te snuiven en voor mij is het een goede voorbereiding op mijn volgende marathon.

LANGE TOCHTEN, EEN RIJKE INSPIRATIEBRON

Whiskey heeft overal een fijne neus voor en hij doet niets liever dan de auto nemen. Dan weet hij dat het een langere wandeling wordt.

In velden en bossen gaat hij altijd op zoek naar onontgonnen paden.
Hij hoopt er nieuwe diersoorten te ontmoeten en geniet met volle teugen van de vrijheid. Je merkt dat hij elk dier waarvan hij een geurspoor ruikt, zou willen leren kennen. Zijn lievelingsgeur is die van pony's. Maar tegenover alle andere dieren houdt hij zijn herdershondreflexen. Je instincten kan je nu eenmaal niet veranderen.

In parken,wil Whiskey overal aan snuffelen.
net zoals Whiskey laat ook jouw hond alles ontdekken.

De wereld is zo uitgestrekt wanneer je hem al snuffelend verkent!

Title for buy online

text