Zoek

Wat zoek je precies?

Houd ze
Scherp en fit

Omdat we het meeste halen uit de relatie met ons huisdier wanneer ze gelukkig, gezond en levendig zijn, streven wij ernaar om hen te helpen om vitaal te blijven in iedere levensfase. Met onze complete kijk op de gezondheid van dieren letten we op: geavanceerde voeding, de juiste hoeveelheid beweging en mentale uitdaging. Het is onze gezondheidsfilosofie - Feed.Move.Play.™

Share Perfect Fit Delen
about us
Perfect Fit feed

FEED

VOEDING DIE AANSLUIT BIJ DE BEHOEFTEN VAN UW HUISDIER.

PERFECT FIT™ is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM® Centre for Pet Nutrition om de jeugdigheid van uw kat of hond te voeden, een leven lang. De ‘Total 5’ formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van huisdieren aan, ongeacht hun leeftijd of levensstijl.

Perfect Fit move

MOVE

HOUD HET LICHAAM GEZOND EN VITAAL DOOR MIDDEL VAN VOLDOENDE BEWEGING.

Om in vorm te blijven is een actieve levensstijl nodig. Het helpt uw kat of hond om een gezond gewicht en hart te behouden, maar het houdt ook de spieren en gewrichten soepel. Zo blijft uw kat of hond levendig en behendig, zelfs wanneer ze ouder worden. In samenwerking met onze gedragsdeskundigen bieden we u adviezen en tips voor de juiste fysieke activiteit van uw kat of hond.

Perfect Fit play

PLAY

HOUD UW HUISDIER MENTAAL EN FYSIEK GELUKKIG DOOR TE SPELEN.

Spelen bevordert de band tussen u en uw maatje; daarnaast stimuleert het de mentale ontwikkeling. Met spelen helpt u uw kat of hond vitaal en gelukkig te blijven gedurende hun hele leven. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste tools en informatie die u helpen om de geest van uw kat of hond actief te houden.

Title for buy online

text